EGO

személyes weblapom

Schüsszler sók:
----------------------------------------------------------

joghurt:

A fiatalság forrása: a joghurt

A joghurt kitűnő protein-, kalcium- és B12-vitaminforrás, többfajta ásványi sót rejt, ugyanakkor viszonylag kevés kalóriát tartalmaz. Azok a savanyú tejtermékek, melyekben élő joghurtkultúra is van, további előnyökkel szolgálják egészségünket.


A kutatások szerint a joghurtfogyasztás csökkenti egyes betegségek (például a vastagbéldaganat) kialakulásának kockázatát, megszabadítja a szervezetet a mérgező anyagoktól, és egyensúlyban tartja a bélflórát. Ezen kívül erősíti az immunrendszerünket, és csökkenti a vér koleszterinszintjét.


Azok, akik nehezen emésztik meg a tejcukrot, nem fogyaszthatnak tejet - joghurtot azonban igen! Az élő kultúra enzimei ugyanis „előemésztik” a laktózt a szervezet számára, így a rendszeres joghurtfogyasztás csökkenti a laktóz-intolerancia mértékét. A joghurtok további előnye, hogy felgyorsítják a zsíranyagcserét, és megszabadítják a testet a zsírpárnáktól – ezért a fogyókúrákban rendszeresen szerepelnek.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Algák:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Q10:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Omega3:

Kutatók szerint a koszorúér-betegségben szenvedők számára napi 1000 mg, az egészségesek számára pedig napi 500 mg zsírsav bevitele javasolt, a magas trigliceridszint csökkentése érdekében viszont már legalább napi 3.000-4.000mg-ot ajánl az omega-3 zsírsavak fogyasztásából (ez a mennyiség az adatok alapján akár már 20-50 százalékkal is képes csökkenteni a a trigliceridszintet).
Az omega-3 zsírsavaknak a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésében játszott kedvező szerepe különféle hatásokon keresztül érvényesül.
Ilyenek - többek között - a koleszterin- és a trigliceridcsökkentő hatás.

Az omega-3 zsírsavakból képződő bioaktív anyagok befolyásolják
· a gyulladásos folyamatokat,
· a véralvadást,
· az érfal tónusát.
A bioaktív anyagok továbbá gyulladáscsökkentő, antithrombotikus, véralvadást csökkentő, vérviszkozitást növelő, valamint az érbelhártyát védő hatásúak. Mérséklik az étkezést követő vérzsírszint-emelkedést is.

Étrendünkben növelni kellene a nagy omega-3 zsírsavtartalmú élelmiszerek mennyiségét, és rendszeressé kellene tenni fogyasztásukat.
Ezek a következők:
• diófélék
• len-, repce-, szójaolaj
• tengeri halak (halolaj kapszula)
• édesvízi halak: busa, csuka, harcsa, halkonzervek
• omega-3 zsírsavval dúsított termékek
• nagy n-3 zsírsavtartalmú, állati eredetű élelmiszerek
(takarmányozás útján megnövelt n-3-tartalom)
---------------------------------------------------------------------------------------------
C vitamin:

Ezüst kolloid:


Csírák:


Boldogsághormon: dió, banán, szőlő, szilva, ananász, alma, napraforgó



http://www.naturvitamin.hu/

------------------------------------------------------------------------------------


http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00004_Hunza_Barack

http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00065_Omega_3-6-9_250_db

http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00009_Supergreens_kapszula__180_db


http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00032_Paracide_kapszula_


http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00031_Sagrada_kapszula


A vakcina még nem áll rendelkezésünkre, ezért addig marad a kolosztrum, tőzegáfonya, fehér tea és a jó minőségű fehér bor.


http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00105_Influenza_elleni__immunerosito_csomag



A mai helyzet még jobb, mert ma már vannak antivirális szereink is (Tamiflu, Relenza)

 

http://www.drnatura.hu/parazitak_fergek.php




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 27
Heti: 242
Havi: 288
Össz.: 205 213

Látogatottság növelés
Oldal: Táplálékkiegészítők
EGO - © 2008 - 2024 - szemelyesweblapom.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »