Schüsszler sók:
----------------------------------------------------------
joghurt:
A fiatalság forrása: a joghurt
Azok, akik nehezen emésztik meg a tejcukrot, nem fogyaszthatnak tejet - joghurtot azonban igen! Az élő kultúra enzimei ugyanis „előemésztik” a laktózt a szervezet számára, így a rendszeres joghurtfogyasztás csökkenti a laktóz-intolerancia mértékét. A joghurtok további előnye, hogy felgyorsítják a zsíranyagcserét, és megszabadítják a testet a zsírpárnáktól – ezért a fogyókúrákban rendszeresen szerepelnek.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Algák:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Q10:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Omega3:
Kutatók szerint a koszorúér-betegségben szenvedők számára napi 1000 mg, az egészségesek számára pedig napi 500 mg zsírsav bevitele javasolt, a magas trigliceridszint csökkentése érdekében viszont már legalább napi 3.000-4.000mg-ot ajánl az omega-3 zsírsavak fogyasztásából (ez a mennyiség az adatok alapján akár már 20-50 százalékkal is képes csökkenteni a a trigliceridszintet).
Az omega-3 zsírsavaknak a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésében játszott kedvező szerepe különféle hatásokon keresztül érvényesül.
Ilyenek - többek között - a koleszterin- és a trigliceridcsökkentő hatás.
Az omega-3 zsírsavakból képződő bioaktív anyagok befolyásolják
· a gyulladásos folyamatokat,
· a véralvadást,
· az érfal tónusát.
A bioaktív anyagok továbbá gyulladáscsökkentő, antithrombotikus, véralvadást csökkentő, vérviszkozitást növelő, valamint az érbelhártyát védő hatásúak. Mérséklik az étkezést követő vérzsírszint-emelkedést is.
Étrendünkben növelni kellene a nagy omega-3 zsírsavtartalmú élelmiszerek mennyiségét, és rendszeressé kellene tenni fogyasztásukat.
Ezek a következők:
• diófélék
• len-, repce-, szójaolaj
• tengeri halak (halolaj kapszula)
• édesvízi halak: busa, csuka, harcsa, halkonzervek
• omega-3 zsírsavval dúsított termékek
• nagy n-3 zsírsavtartalmú, állati eredetű élelmiszerek
(takarmányozás útján megnövelt n-3-tartalom)
---------------------------------------------------------------------------------------------
C vitamin:
Ezüst kolloid:
Csírák:
Boldogsághormon: dió, banán, szőlő, szilva, ananász, alma, napraforgó
http://www.naturvitamin.hu/
------------------------------------------------------------------------------------
http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00004_Hunza_Barack
http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00065_Omega_3-6-9_250_db
http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00009_Supergreens_kapszula__180_db
http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00032_Paracide_kapszula_
http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00031_Sagrada_kapszula
A vakcina még nem áll rendelkezésünkre, ezért addig marad a kolosztrum, tőzegáfonya, fehér tea és a jó minőségű fehér bor.
http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00105_Influenza_elleni__immunerosito_csomag
A mai helyzet még jobb, mert ma már vannak antivirális szereink is (Tamiflu, Relenza)
http://www.drnatura.hu/parazitak_fergek.php